KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Grupa VIII

Wycieczka do Biblioteki

Dzisiaj poszliśmy na wycieczkę do pobliskiej Biblioteki....

Zabawy w teatr

25.02.2020
Zabawy w teatr

Zabawy w teatr

25.02.2020

W tym tygodniu podczas zabaw teatralnych wcielaliśmy się w rolę widza i aktora....

Bal karnawałowy

Dziś wspólnie z dziećmi z innych grup bawiliśmy się wesoło na Balu Karnawałowym....

Smocze opowieści

W dniu 18 lutego wybraliśmy się do teatru DOM na przedstawienie pt. „Smocze opowieści”....

Nasze Walentynki

Dzisiaj w naszej grupie świętowaliśmy Walentynki....

Dzień Babci i Dziadka w naszej grupie

28 stycznia uroczyście obchodziliśmy Święto naszych ukochanych Babć i Dziadków....

Spotkanie z Mikołajem

Naszą grupę odwiedził dzisiaj Mikołaj....

Zabawy w Ancymondo

10 grudnia wybraliśmy się na wycieczkę do Sali zabaw ANCYMONDO....

Mamo, Tato pokolędujmy razem

11 grudnia odbyło się w naszej grupie spotkanie wigilijne z rodzicami pod hasłem: „Mamo, Tato pokolędujmy razem”....

Warsztaty bożonarodzeniowe

Dzisiaj odbyły się w naszej grupie świąteczne warsztaty plastyczne. Przyszli nasi kochani rodzice i wspólnie przygotowywaliśmy bożonarodzeniowe stroiki....