KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Grupa VIII

Uroczystość Choinkowa

Fotorelacja z Uroczystości Choinkowej. Dzieci zaprezentowały program artystyczny, mówiły wiersze i śpiewały kolędy. Nie zabrakło niespodzianek... z niespodziewaną wizytą przybył św. Mikołaj z prezentami...

Uroczyste odśpiewanie Hymnu

Dzieci z grupy 8 uczestniczyły w uroczystości z okazji Święta Niepodległości.

Bal Pani Jesieni

W grupie 8 odbył się Jesienny Bal, na który przybyli jesienni goście, a jacy? Zapraszamy do obejrzenia fotorelacja.

Nasze obowiązki

Dzieci z gr. VIII bardzo lubią przedszkole i wspaniale się w nim czują. Uczestniczą w zajęciach i bawią się wesoło, ale też mają swoje obowiązki. Gdy rano wchodzą do sali to mówią dzień dobry, następnie swoje kroki kierują do łazienki, gdzie dokładnie myją ręce, a potem zaznaczają swoją obecność na jesiennej liście.

Kasztanowe cuda

Dziś w grupie VIII dzieci tworzyły różne zabawki z kasztanów i innych nieużytków. Powstały ludziki, koniki , króliki i nawet piękna żyrafa z długą szyją. Pomysłowość dzieci była nieograniczona.